Melek nikah fidanı whatsapp

Ankara Bebek Fidanı

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 1

Bebek Çamı Fidanı Ankara

Birbirinden şirin bebek fidanlarımız, Ankara'dan Şahika hanımın bebeği için hazırlandı. Fidan etiketini ve notunu kendisi hazırlamayı uygun gören Şahika hanım, bizim hazırladığımız örnekleri gördükten sonra birazcık pişman olsa da, fidanların güzelliği ile met olmuş şekilde, memnun, mesut olarak fidanlarımızı misafirlerine sundu. Ankara'da bebek şekeri değil, artık bebek fidanı dağıtılmaktadır. Bunun için bizler her mevsim farklı fidanlar üretiyor ve farklı farklı tasarımlarla sizlere hizmet veriyoruz. 

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 2

Çuval kumaşlarla ve renkli tüllerle tasarlanan bebek çamı fidanları, Melek Nikah Fidanı' nın özel tasarımları arasında yerini çoktan aldı. Rengarenk güzellikteki fidanlar, hem gözleri mest etmekte hem de gönülleri mest etmektedir. Sarı ve bebek mavisi renklerdeki tüllerle bezenmiş nikah fidanları, doğal kumaş jüt ile tasarlanarak, olabildiğince görkemli hazırlanmıştır. Uğur böceği ve nazar boncuğu ile son görünümüne ulaşan fidanlar, olabildiğince göz alıcı durmaktadır.

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 3

Doğumları ile birlikte dünyaya, doğaya kazandırılan bu çam fidanları, Ankaralı bebeğimiz sayesinde Ankara'nın dört bir yanında can bulacak. Doğa açısından düşündüğümüzde her gün bir çok canın yitirildiği bu günümüzde, Ankara'nın farklı yer ve bölgelerinde can bulan bu fidanlar için yeni doğan bebeğimize şükranlarımızı bir borç biliriz.

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 4

Yeni doğan bebeğimize, sevenleri, sevdikleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve uzun bir yaşam diliyoruz.  Bunca fidanın dikilmesine vesile olan bu Ankaralı küçük dostumuz için sizler adına selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz. 

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 5

Ankara nikah fidanı nereden alınır diye sorulduğunda ve Ankara'da bebek fidanı nereden alınır sorulduğunda sadece bizlerin sizin karşınıza çıkmamış bir tesadüf değildir. Üretici olarak en güzel fidanları üretiyor ve en uygun bebek fidanlarını sizlerle buluşturuyoruz. 

Sizler de yeni doğan bebeğiniz için fidan dikin, fidan diktirin. Bu ulvi vazife, hem sizin hem de bebeğinizin hayrına olacaktır. 

Ankara Bebek Çamı Fidanı - 6



Ankara bebek şekeri, bebek şekerleri Ankara, bebek doğumu Ankara, bebek hediyesi Ankara,
bebek mevliti Ankara, bebek fidanı Ankara, bebek fidan şekeri Ankara,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder