Melek nikah fidanı whatsapp

Lina Bebek Fidanı İzmir Bebek sekeri

Lina Bebek Fidani İzmir -

İzmir Lina Bebek Fidanı - Bebek Çamı

İzmir' den Lina bebek için hazırlanan bebek fidanı tasarımları her zaman olduğu gibi göz kamaştırıcı güzelliği ile misafirleriyle buluştu. Sadeliğin ve şıklığın bir bütün olduğu fidanlar, yıllar sonra kocaman birer ağaç olarak tüm canlılara nefes olurken, her zaman ve her an Lina bebeği bünyesinde yaşatacak. Onun sayesinde, onun doğumu vesilesiyle hayat bulan bu fidanlar ile Lina bebek şimdiden doğaya olan borcunu fazlasıyla ödemiş olmakta ve fazlasıyla hediye etmektedir. 

Lina Bebek Fidani İzmir - 2

Hayata başlarken, doğumuyla birlikte dağıtılan fidanlar, Lina bebek ile birlikte büyüyecek. Aslında eski Türk geleneklerinden biri olan her yeni doğan bebek için fidan dikimi geleneği günümüzde artık hiç mi hiç hatırlanmıyor. Bunu sadece tarih kitaplarından okuyor ve öğreniyoruz. Düşündüğümüzde çok güzel ve özel bir gelenek olduğunu ve her zaman yaşatılması gereken bir uygulama olduğunu her birimiz anlayabiliriz. Fakat duyarlı ebeveynler sayesinde bu gelenek bir nebze de olsa yaşatılıyor diyebiliriz. Bu anlamda fidan diken ve diktiren herkese minnetle teşekkür ediyoruz. 

Lina Bebek Fidani İzmir - 3

Artık her aldığımız oksijen dolu nefeste, Lina bebeğin de büyük bir katkısı olduğunu biliyoruz :) Bu anlamda anlıyoruz ki bir fidan dikmek, bir fidanın dikilmesine vesile olmak o kadar da basit bir şey değilmiş. Bazen hayat sadece alabileceğimiz bir nefestedir. Nice insanlar var hastanede, bir başına ve sadece rahatça "bir nefes" alabilmek için dua eden, bir nefese muhtaç olan. Bu anlamda her şeyde aradığımız kaliteyi, alınan bir nefeste de bulabilmek için fidan dikelim, fidan dikilmesine vesile olalım.

Lina Bebek Fidani İzmir - 4

Bir değil onlarca fidanın hayat bulmasına vesile olan Lina bebeğe hayatı boyunca mutluluklar diliyoruz. Her gece karbondioksit çeken ve havayı temizleyen, her gün oksijen veren, hem de bunları herhangi bir karşılık beklemeden yapan fidanlara yaşama şansı veren tüm bebeklere sizler adına da çok teşekkür ediyoruz. 

Lina Bebek Fidani İzmir - 5

Haydi siz de her ne sebeple olursa olsun, bir fidanın yaşamasını sağlayın, bir fidan dikin, bir fidan diktirin. Bebek fidanı, yeni doğan bebeğiniz için en güzel hediyelerden birisidir. 

Lina Bebek Fidani İzmir - 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder